Fotoalbum

Jeg har vært så heldig å få lov til å lage et relieff av "verdens beste" håndballspiller, Heidi Løke. Det henger nå på veggen hjemme i den flotte nye villaen hennes i Sandefjord. Dessuten har hun et stort lysskip over spisestuebordet, og div. andre lysestaker jeg har laget! På taket har hun en "Vær-Heidi", en vindretningsviser i samme profil som reliettet! Takk for alle de fine oppdragene, Heidi!

Jeg har laget et relieff av en Birkebeiner på ski, til Ståle Hatteland i Stavanger. Han ønsket seg dette, og det skal henge over peisen på hytta hans! Målene på relieffet er ca. 85 cm. bredt og ca. 105 cm. høyt. Takk for oppdraget!

Jeg har vært så heldig å kunne få lov til og lage et stort relieff av en skiløper, som utsmykking av en stor fjellhytte! I utgangspunktet fikk jeg et litet bilde med et forslag, og takket være kopiering, fikk jeg fram en mal som jeg kunne lage relieffet etter! Størrelsen på relieffet er blitt ca. 1 meter høyt og ca. 1,35 meter bredt! Det er i massivt sortlakkert jern, og har påsatt avstandsstykker, slik at relieffet kommer litt ut fra veggen på hytta! Takk for oppdraget Kristin og Tor! Jeg satte pris på utfordringen dere ga meg, og jeg tror alle 3 synes resultatet ble fint!

Jeg har skåret ut et relieff av en Harley motorsykkel. Det var en fødselsdagsgave til en Harley entusiast! Som dere ser så har jeg sveiset navnet hans på en plate i fronten, og satt lyskopper bak, slik at lyser skinner gjennom relieffet!

Mot slutten av februar fikk jeg kontakt med Håkon O. Asmundvaag, som er direktør ved Hurdalsjøen Hotell og konferansesenter. Han hadde "funnet" meg på nettet, og ønsket å få laget deres logo, en H, i forskjellige størrelser, og bestillte 3 stk 30 cm. høye og en stor i 80 cm. høyde. I tillegg bestillte han 3 relieffer av seilskipene jeg lager, til utsmykning på hotellrom. Det tok sin tid med galvanisering og pulverlakkering av logoene, etter jeg hadde laget alt ferdig, siden disse logoene skulle stå ute i all slags vær! Men idag kunne jeg overlevere bestillingen. Jeg tok ikke sjangsen på å sende dette i posten, så jeg kjørte opp selv!! Håkon var imponert og meget fornøyd med resultatet, og måtte "prøveoppsette" nesten før jeg hadde fått pakket ut!! Og han sa da jeg dro etter en meget god lunsj: "Det er ikke den siste bestillingen du får fra oss"!!

Beiarn Menighet, 8110 Moldjord, har bestillt 2 stk. offerposer med smijernshåndtak av meg! Nå kan ikke jeg sy, men jeg har fått hjelp av ei veldig flink sydame fra Stavern, Torild Hansen! Hun har jobbet med kirketekstiler tidligere, noe jeg virkelig kan se, for hun har forskjønnet mitt smijernshåndtak med en flott pose i et flaskegrønt velurstoff, som er foret med bomullstoff på innsiden. Takk for hjelpen, Torild. Håper dette er starten på et godt samarbeide,for dette er et produkt flere kan benytte seg av, i kirker og forsamligshus, rundt om i det ganske land! ;o)

Onsdag 16.12.15 besøkte vi Åmli i Aust-Agder, hvor vi leverte en lysglobe til Åmli menighetsenter. Der har 3 menigheter slått seg sammen og pusset opp et flott lokale i sentrum. Takk for oppdraget og lykke til med bruken av lysgloben!

Da er lysglobe nr. 2 levert til Rønningen Folkehøyskole, og du kan se bilder av begge globene under fliken kirkeglober! Tirsdag 24. mars besøkte jeg Rønningen Folkehøyskole i Oslo for å levere den første av to lysglober de har bestillt av meg, for levering i vår. På bildet sees ass. rektor Randi Høgh, til venstre, og Amalia-Diana Prodan tenne lys i globen for første gang! Randi Høgh forteller at de tok i bruk globen allerede samme dag, sammen med en gruppe elever - og de var veldig fornøyd med muligheten de nå har fått i det vakre lille kapellet deres! På stammen sees et relieff av skolen logo, som de ønsket skulle pryde lysgloben. Jeg er takknemlig for å kunne få lov å levere en slik lysglobe, og håper Rønningen Folkehøyskoles elever og ansatte kan bruke denne aktivt, i felleskap og kanskje i stillhet alene. Takk for oppdraget så langt, og litt etter påske levers globe nr. 2. Denne skal benyttes i et større kapell, som nå er under renovering etter en brann.

Jeg har idag, 13. jan. vært på Risøy Folkehøyskole for å levere lysgloben de har bestilt av meg. Broen over til skolen er under renovering, så globen og jeg måtte fraktes over i en skjærgårdsjeep! Skolen har etablert et "stille rom" for sine elever, og det er der globen skal benyttes! Det er Inger Kristiane Ekedal og Morten Røsås som er avbildet sammen med globen på bildet. Istedet for PX symbolet i fronten på stammen, har skolen valgt å benytte symbolet for tro, håp og kjærlighet! Takk for oppdraget, og lykke til med bruken!

NY LYSGLOBE PÅ PLASS I RANHEIM KIRKE. Lysgloben til Ranheim kirke ble personlig overlevert 2. oktober, hvor vi ble møtt av Morten Andersen! De har valgt 36 lys på globen, og ville samtidig ha muligeten til å kunne ta av hver enkelt globelysholder, for rengjøring av stearin. Han var mektig imponert over resultatet av globen, og hvordan løsningen ble på deres ønske om å få lysholderene avtakbare! Takk for oppdraget, og vi ønsker menigheten lykke til med bruken!

Den 17. febr. 2015 var jeg i Kvås kirke i Lyngdal, for å levere en helt spesiell lysglobe! De ville benytte te-lys i stedet for vanlige små globelys. Som holdere benyttet jeg da lyskoppene jeg stort sett bruker på alle de andre produktene mine. Dette er den første kirkelysgloben jeg har levert med glasskopper for te-lys, og det ble en flott og stilig løsning!

I mai måned 2012, var jeg i Hovin og Autbygda kirker i Tinn kommune i Telemark for å levere lysglober med lyskasser. Det ble en fin og høytidelig opplevelse, å få møte et ektepar som hadde gitt en av lysglobene i gave, til minne etter sin avdøde datter.

Hundvåg kirke i Stavanger regionen har kjøpt 2 stk. kirkelysskip av meg, i tillegg til en oppbevaringskasse for lys. Tidligere kjøpte de div. lysestaker, som benyttes i for bindelse med dåpshandlinger. Jeg takker for utfordrende oppdrag, og jeg er både stolt og ydmyk over å få et slikt oppdrag!

Jeg vært i Tinn i Telemark for å levere 2 lysglober, en til Mæl og en til Atrå kirke! For noen år siden fikk jeg også lov å levere glober til Hovin og Austbyda kirker, så nå har prestegjeldet hele fire lysglober som jeg har laget! Veldig hyggelig! Se også neste bilde.

Jeg har idag (19.09.12) vært sammen med kirkeverge Onarheim på Langestrand gravkapell i Larvik for å overlevere en 7 armet lysestake! Siden jeg har begge mine foreldre og mine besteforeldre begravet der, synes jeg det var på sin plass at gravkapellet kunne bli utsmykket med en stor 7 armet lysestake, som en gave!

Jeg har sendt avgårde en 7 armet lysestake til Helgheim kirke, som er en langkirke fra 1877 i Jølster i Sogn og Fjordane. Kirken er i tre og har 500 plasser. Den ble vigslet den 28. november 1877. Lysestaken er delbar, slik at den kan lett demonteres når den ikke er ibruk! Det var et ønske fra soknerådet!

Idag ( 18.08.15) har jeg vært på Sunnaas Sykehus og levert en kirkelysglobe de har bestillt av meg, til det nye fine kapellet de holder på å gjøre klart! Det blir helt nyoppusset, og fra kapellet har de en fantastisk utsikt over Oslofjorden!

Da jeg var for å levere Lysgloben til Risøy Folkehøyskole i januar, fikk jeg en ny oppgave med meg hjem igjen! De ville få laget et stativ til en gammel skipsklokke, samt at klokken måtte skaffes ny kolbe. Stativet ble levert idag, 10. febr. 2015 ogmed hjelp fra Nauens Klokkestøperi på Sem, ble det tilpasset en ny kolbe, så nå er det blitt lyd i skipsklokken igjen! Det er Inger Kristiane Ekedal og Morten Røsås som denne gangen også tok imot meg og det jeg hadde laget til skolen! Takk for nok et oppdrag!

Rett før jul 2012, fikk jeg lov til å levere en bordlysglobe til FN veteraner, som ville ha en slik til sine samlinger i Østfold! Denne vil kunne passe til mindre forsamlingslokaler eller der det ikke vil være plass til en ordinær lysglobe! Globen er laget slik at de kunne bruke den hengende i en lavo, når de dro på tur sammen! Da skrues foten av før globen henges opp!

Under denne fliken finner du de større oppdragene jeg har levert rundt i Norge!
Ta gjerne kontakt med meg om du vil vite noe mere om disse.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.01 | 15:46

Jeg er der imorgen og fredag fra kl. 07:00 til ca. kl. 12:00
Ta kontakt på telefon 91139921
Beste hilsen

...
10.01 | 14:57

Hei på deg når er du tilstede på heggedall

...
08.10 | 08:31

Ja det gjør jeg. Send melding til tlf. 91139921 om du vil ha laget en slik!
Prisen er kr. 650 + kr. 200 i embalering og norgespakke, om du ikke kan hente selv!

...
07.10 | 23:09

Hei! Lager du fortsatt disse? Jeg kan godt tenke meg en med 5 hjerter

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE