Pakket og klar for levering!

Arnfinn Bjørgen kom fra Hamar for å motta globe og talerstol!

Her står vi bak talerstolen!

Globen med noen tente fakkelbokser!

Globen er kjørt til Youngstorget!


Jeg takker for hyggelig samarbeide og utfordrene oppdrag, og ikke minst omtale!!


Her er pressemeldingen som NMS har sendt ut:

 

Egill Ansgar Jensen fra Sandefjord har laget stor lysglobe og talerstol til Det Norske Misjonsselskaps (NMS) generalforsamling i Oslo til sommeren. Gjenstandene ble overlevert i forrige uke.

 

Det Norske Misjonsselskap (NMS) skal arrangere ”Sommerfest og generalforsamling” i Oslo i begynnelsen av juli. Organisasjonen forventer 2-3000 deltakere på dette storstevnet. Dekorkomiteen ønsket seg en stor globe med fakkelbokser, tilsvarende organisasjonens logo, og en talerstol som var utformet etter samme mal. Men hvor kunne den lages?

 

Gjennom et søk på internett fant de fram til Egill Ansgar Jensen i Sandefjord. Han er utdannet sveiser og platearbeider, men har gjennom størstedelen av sitt arbeidsaktive liv arbeidet som produktsjef og salgsingeniør, først i ESAB og senere i AGA. Han kommer opprinnelig fra Larvik, men flyttet til Sandefjord 2007.

Da han i 2009 gikk av med AFP pensjon ble det mere tid til hobbyen han hele tiden hadde hatt, nemlig å lage ting i smijern.. Han har laget lysglober til flere kirker, rundt på østlandsområdet, og faktisk har han levert en helt oppe i Hammerfest, til Metodistkirken der.

Da Larvik kommune i sin tid skulle få laget en kulturpris, det ble gitt klarsignal til å bruke Carl Nesjar’s Globe, som mal til det.  Og det var Egill A. Jensen sitt utkast som ble valgt, i konkurranse med flere.

Håndballspilleren Heidi Løke har fått et praktfullt relieff av seg selv i skuddposisjon, og på julemesser i distriktet har mange kjøpt lysestaker og engler laget av Egill.

 

Oppdraget fra Det Norske Misjonsselskap (NMS) var større enn noe av det han har laget tidligere. Egill sier han syntes det var kjempegøy å få et slikt oppdrag. ”Jeg visste jeg ville greie det, men måtte ha litt hjelp av andre for å bøye til jernet når det ble så store dimensjoner. Jeg måtte også benytte en større arbeidsplass for å få det til” sier Egill. Til vanlig arbeider han på et lite hobbyverksted på 3x3 meter og det ble selvsagt for trangt. ”Jeg gjør ikke dette for å bli rik, men jeg gleder meg over å kunne skape og glede andre med mine produkter. Det var også inspirerende å få lage noe slikt som dette for Det Norske Misjonsselskap” sier Egill.

 

Misjonskonsulent Arnfinn Bjørgen kom fra Stange i Hedmark for å overta de ferdige gjenstandene. Han forteller at dekorasjonskomiteen for generalforsamlingen til NMS raskt ble klar over at Egill var den rette mannen til oppdraget. Det var mange valg som måtte tas underveis for å finne en utforming som fungerte og som gav det synsinntrykket som vi ville ha fram. I denne prosessen var Egill en god samarbeidspartner som både forsto hva vi tenkte, og som hadde gode forslag til tekniske løsninger.

 

På spørsmål om han er fornøyd med resultatet, svarer Arnfinn: ”Dette ble kjempebra. Ikke minst Egills sans for linjer og stil, kombinert med den gode håndverksmessige utførelsen, gjorde at dette ble bedre enn vi hadde tenkt oss. Nå gleder vi oss til å ta talerstol og lysglobe i bruk til sommerens samling i Oslo. Dette blir nok et varemerke for Det Norske Misjonsselskap i tiden framover.”

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.01 | 15:46

Jeg er der imorgen og fredag fra kl. 07:00 til ca. kl. 12:00
Ta kontakt på telefon 91139921
Beste hilsen

...
10.01 | 14:57

Hei på deg når er du tilstede på heggedall

...
08.10 | 08:31

Ja det gjør jeg. Send melding til tlf. 91139921 om du vil ha laget en slik!
Prisen er kr. 650 + kr. 200 i embalering og norgespakke, om du ikke kan hente selv!

...
07.10 | 23:09

Hei! Lager du fortsatt disse? Jeg kan godt tenke meg en med 5 hjerter

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE